Effer V-STAB -> maksimalna stabilnost za maksimalno zmogljivost tudi v tesnih prostorih.

Tokrat bi vam radi predstavili Efferjevo rešitev za osnovne/glavne stabilizatorje dvigala v obliki črke »V«, ki zagotavljajo optimalno 360° stabilnost brez posebnih posegov na okvirju tovornjaka. Ker so stabilizatorji integrirani v bazo dvigala ni potrebe po dodatnih posegih v samo šasijo vozila pod kabino, kot v primeru vgradnje sprednjega stabilizatorja.


Sistem V-Stab nudi operaterju pomembne prednosti:

  • 35 % večje delovno območje. V-Stab omogoča 243° delovno območje. Kot lahko vidite v videu, se delovna površina poveča za 35 % v primerjavi s tradicionalnim stabilizacijskim sistemom. To velja tudi pri maksimalni nosilnosti dvigala.
  • Težje obremenitve lahko dvigate tudi pred kabino. Posebna geometrija V-Stab, ki so jo razvili pri Effer-ju, zagotavlja večjo stabilnost pri delu pred kabino. Večja čelna stabilnost pomeni znatno povečanje nosilnosti na tem področju v primerjavi s tradicionalnimi stabilizatorskimi sistemi. Vse to prispeva k še večji uporabnosti dvigala.
  • Zahvaljujoč V-stab lahko dvigalo premakne tovor (pri maksimalni obremenitvi) veliko dlje v primerjavi z običajnimi stabilizatorji, kar pripomore k boljšemu izkoristku dvigala. Delovno območje z maksimalno nosilnostjo pri največjem dosegu se z V-Stab poveča do 15 metrov na vsaki strani.

Rešitev V-Stab je na voljo pri modelih 685 in 955.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.