Vsestranski viličar – pripravljen na zahtevne naloge!

  • Višina dviga do 15m!
  • Pogon: elektrika ali plin (LPG)
  • Zmogljivost: 1.500 – 3.000kg
  • Minimalni prostor med regali: 1,6m

Combilift »Aisle Master« je bil zasnovan kot vsestranski viličar za uporabo v skladiščih za manipulacijo palet.  Prednost tega viličarja je v zgibnem členu, ki omogoča uporabo viličarja v zelo ozkih prostorih (minimalen potreben prostor med regali je 1,6m). To omogoča lastniku skladišča, da kapacitete svojega skladišča poveča tudi do 50% v primerjavi z uporabo običajnega čelnega viličarja.

Viličar je izdelan po najvišjih kakovostnih standardih, namenjen za »heavy duty« uporabo (tako zunanjo kot notranjo) in z dolgo življenjsko dobo.

Izvedba za delo v hladilnih skladiščih.  

Combilift je razvil tudi izvedbo »Aisle Master-ja« za delo v hladilnih skladiščih (kjer je zgoščenost paletnega prostora še posebej pomembna). Viličar ima zaprto ogrevano kabino in ogrevana stekla proti rosenju za boljšo vidljivost, kar poveča udobje, produktivnost in varnost.

Trenutno jih po svetu obratuje že več kot 5.000!

Če si tudi vi želite povečati kapacitete vašega skladišča vam bomo z veseljem uredili termin za predstavitev in preizkus delovanja pri naših zadovoljnih strankah, ki že uporabljajo “Aisle Master-ja“.